Redken Symposium Las Vegas 2015

Vi på Tid går varje år på Redkens symposium i Sverige två gånger om året förutom alla utbildningar.  Då är en på våren och en på hösten och går ut på att inspirera, utbilda och ha roligt i några dagar men Redken har också en extern utbildning som hålls i början av året  i slutet av Januari och är varannat år i Europa och varannat år i Las Vegas.

Detta år var det dags för Redkens Symposium event i Las Vegas och våran frisör Ida Eriksson och en av ägarna av Tid var på plats. Vi bodde på Vackra Delano hotell som öppnade hösten 2014 och alla kursen hölls på Mandalay Bay. Vågar tyvärr inte säga exakt hur många från Sverige vi var men strax över 20st men total frisörer på hela eventet var 10.000st. Var otroligt mäktigt kvällen vid invigningen när man satt i denna stora arena och det endast var frisörer där och bara Redken fans!

IMG_5191IMG_5539
IMG_5205

På eventet har man två dagar som fylls upp med massor av inspiration, nya tekniker, nya tankesätt på hur man tar hand om sina kunder och hur man utvecklar sig själv som frisör osv med helt fantastiska frisör från hela världen. Några av de stora talangfulla artisterna som jag såg var Andrew Barton och Tracey Gallagher, Christina Russell, Lee Stafford, Sam Willa och många , många fler. Här kommer ett litet smakprov av vad jag fick uppleva.

IMG_5322IMG_5324IMG_5285IMG_5323IMG_5459IMG_5325IMG_5430IMG_5250IMG_5258

 

Förutom utbildning så hade vi kvällar och dagar då det blev shopping, sightseeing, mysiga middagar och party så klart. Vi gick även sista kvällen på en helt fantastisk show som var inspiration av Michael Jackson. Helt otroligtbra! Tyvärr har jag inge bilder från den när de hade en strikt policy emot att ta bilder eller filma. Vilket dock var väldigt bra för man tittade verkligen på showen.

Jag är otroligt tacksam över att jag har kunnat följt med på detta storslagna event och har laddat upp med en massa ny inspiration, nya tekniker och är redo för att göra min kunder ännu vackrare i håren. //Ida Eriksson Kiviniemi