Löshår

Det finns en massa olika tekniker när det kommer till löshår och vi på Tid vill försöka guida er i denna djungel. På Tid jobbar vi med tre stycken olika märken men vi jobbar endast med de mest
skonsammaste metoderna på marknaden.

Alla metoder är med 100% äkta hår, dvs vi jobbar inte med syntet hår.

GREAT LENGHTS EXTENSION

Great lengths är en metod där du sätter in löshåret in slinga för slinga eller i tränsar. Man kan då fylla på efter önskat resultat och slutresultatet blir väldigt naturligt.
Metoden vid slingor går till så att man smälter fästena som är gjorda av keratin som finns i hår och hud och upprätthålla ett pH- värde på 5,5 för att vara kompatibla med ditt hår, hårbotten och huden,  med en liten cirkel av kundens hår med en tempererad tång.
Temperaturen är reglerad så du behöver inte vara rädd för att det ska slita på dit egna hår. Keratinfästen  är helt fria från lim och och vax, vilket gör så att hårets omkrets kan skifta vid tvätt, löning.
Tränsarna är av exakt samma material bara det att man klipper isär tränsen efter så långa bitar man vill ha och kan på så sätt matcha in fästena väldigt bra beroende på vart på huvudet man befinner sig. Fästen värms sedan ihop med ditt hår. De håller i 5-6månader
beroende på skötsel. Jag ger alltid ett gratis startkit första gången så att man ska ha allt för att kunna ta hand om sitt hår.  Startkitet
består av schampo, conditioner och en svinhårsborste.

Frisör som gör denna metod är Ida.

HAIRTALK EXTENSION

Är en patenterad extensionsmetod utvecklad för att fästa på håret, inte i varandra som andra tapeförlängingar. Håret är indiskt tempelhår som är fairtrade märkt, vilket också är unikt för Hairtalk, och innebär att kvinnorna får betalt för sitt donerade hår. Vi tycker om att jobba med detta då det är väldigt skonsamt för alla hårtyper och fungerar även bra på de som har eller har haft något sjukdom som påverkat håret. Tex.
Cancerbehandling eller Alopecia. Hairtalks hår har oslagbar kvalité och går snabbt att sätta i. Du sätter även om samma hår upp till tre gånger, vilket gör det både prisvärt och supersnällt för ditt egna hår.

Frisörer som göra denna metod är Johanna, Lisa, Pernilla, Ida och Olivia

Salongen som ger kunderna Tid.